Kristina Lykke Kristiansen

Kristina Lykke Kristiansen

Adresse: Troldhøj Alle 36

Dagplejer siden: 2016

Husdyr: En lille allergivenlig hund, Tino

Jeg lægger vægt på: Jeg lægger stort vægt på børnene skal være trygge hos mig, og det skaber jeg igennem forudsigelighed, hvor der bliver sat ord på handling. Jeg bruger meget tid på gulvet sammen med børnene, hvor vi læser bøger, synger (fagtesange), danser til musik og leger lege, hvor vi øver os på det grovmotoriske, men jeg tager altid udgangspunkt i børnenes spor, så de er medbestemmende på dagens leg.  Læring sker igennem legen. Vi er også tit på tur enten med klapvognen eller i min ladcykel, hvor vi kan komme lidt længere og udforske vores skønne by. Vi besøger kollegaer og nyder deres haver og mødes på legepladser. Vi er en gang i ugen i heldagslegestue.

Kristian K