Lone Lund Jensen

Lone Lund Jensen

Adresse: Nørremarksvej 282

Dagplejer siden: 2008

Husdyr: Lille gravhund, Hermann

Jeg lægger vægt på: For mig er det vigtigt at skabe en tryg hverdag for jeres barn, da de første år i barnets liv, er der hvor grundstenene for den fremtidige udvikling som menneske bliver skabt. Jeg arbejder ud fra det pædagogiske grundlag, hvilket betyder at jeg har fokus på barnets trivsel, læring og dannelse. Jeg tilbyder barnet en genkendelig hverdag i trygge og hjemlige omgivelser og arbejder ud fra en anerkendende tilgang, hvor nærvær, tryghed og omsorg vægtes højt. Jeg har øje for det enkelte barn og finder det vigtigt at barnet føler sig set og respekteret. Når man vælger at få en plads hos mig, er det vigtigt at man som forældre har lyst til at indgå i et samarbejde omkring barnet. Dette er med til at skabe en god sammenhæng mellem hjemmet og dagplejen.

Lone J