Sissel Frederikke Jessen

Sissel Frederikke Jessen

Adresse: Ternevej 28

Dagplejer siden: 2023

Husdyr: Hunden Balder og katten Nova

Jeg lægger vægt på: I mit arbejde som dagplejer har jeg stort fokus på, at børnene er små nysgerrige mennesker. Derfor får de i min dagpleje lov til at være undersøgende og nysgerrige på livet indenfor trygge rammer. Jeg bestræber mig på at komme ud hver dag, enten i haven eller ud på tur. Hvis vi på grund af for dårligt vejr bliver inde, bevæger vi os til musik og laver gymnastik. Børnene er en stor del af min hverdag, og får lov til at hjælpe med blandt andet madlavning og vasketøj i det omfang de har lyst til. Jeg sætter pris på at der i dagplejen er plads og tid til det enkelte barn, til fordybelse, fri leg, læring og nærvær. Vi synger sange, læser bøger og snakker om det der optager børnene lige nu og her. De er små selvstændige mennesker, som jeg hjælper til at blive selvhjulpne og klar til livet i børnehaven. Alt foregår på børnenes eget tempo. Her hos mig er omsorg og tryghed en stor prioritet og derfor forsøger jeg at læse min børnegruppe hver dag, og hvad deres behov er den pågældende dag, dette for at øge børnenes trivsel og udvikling i min dagpleje.

Sissel Je