Tina Skovdal Holm

Tina Skovdal Holm

Adresse: Allegade 30

Dagplejer siden: 2013

Husdyr: Ingen husdyr

Jeg lægger vægt på: For mig er det vigtig at skabe omsorg, tryghed og nærvær omkring børnene i en genkendelig hverdag. Der skal være plads til fordybelse, kreativitet og fri leg både ude og inde. I vil dermed opleve en hverdag, der er fyldt med hygge, læring, glæde, kærlighed, hjerterum og en masse kram. Jeg har stor fokus på det enkelte barn og dets behov, som altid kommer i første række. Jeg er dertil optaget af at skabe gode læringsmiljøer for børnene som indbyder til læring, leg, fordybelse og samspil, således at deres kompetencer bliver udfordret og styrket. Jeg vægter ligeledes forældresamarbejdet højt og ønsker en åben og ærlig dialog, således at vi sammen kan skabe grobund for et godt samarbejde med gensidig respekt.

Tina Ager